Blommor och arrangemang runt kistan

En fin kistdekoration är en viktig del i arrangemanget kring en begravning. Målet är att ceremonin ska bevaras som ett ljust minne hos de anhöriga. Även om det finns många traditioner kring kistdekorationerna så har de numera utvecklats på samma sätt som tidningarnas dödsannonser och blivit mycket mer personliga och fria. Om du tycker om någon av modellerna, men vill byta ut färgerna så går det självklart bra. Du kan alltid ringa oss och rådfråga också. Kom ihåg att det finns inga rätt eller fel när det gäller kistdekorationer, utan tänk på att göra dekorationen såsom ni vill ha den. Blommor, ljus och fotografier är vanliga inslag vid eller på kistan.
Pris för kistdekoration ligger mellan 2500 kr - 2800 kr 

De vanligaste blommorna att skicka till en begravning är en begravningsbukett, begravningskrans eller begravningsdekoration. Om du tycker om någon av modellerna, men vill byta ut färgerna så går det självklart bra. Du kan alltid ringa oss och rådfråga också. Hos oss kan du även beställa din handbukett eller handros. 
Riktpriser (beroende på storlek, blommor etc)
Begravningsbukett från 500:-
Begravningsdekoration från 650:-
Krans från 1100:-
Hjärtan från 1200:- 

För att beställa så ring oss 0929-10304 eller skicka oss ett mail på den produkt ni vill beställa. 

 

När du behöver något mer än bara minnen

Det sägs att dem vi förlorat lever vidare i våra minnen. I våra tankar och i våra hjärtan. Ett tankesätt som ofta skänker både värme och tröst. I alla fall en del. Många av oss önskar dock att det fanns ett mer påtagligt bevis. Något konkret. En symbol som visar att vi alltid är nära dem vi älskar. Även om de redan har hunnit lämna jordelivet.